Ooijsche Graaf

ZID (zoka-inwerkdag)

vr. 24 mei t/m zo. 26 mei

Dit jaar is er weer de jaarlijkse ZID, ofwel zomerkampeninwerkdag. Deze dag staat volledig in het teken om als nieuwe kc’er je taken te leren kennen en ook als ervaren kc’er alles weer eens goed op te frissen. Er zijn meerdere inwerkrondes waar je o.a. kan leren hoe het is om als voorzitter of NT’er aan de slag te gaan. Zo leer je ook om te knuppelen, EHBO’en en te fouren. Ook zullen veel kc’s een moment pakken om alvast kort elkaar te leren kennen en te vergaderen.

Gelijk mag je nieuw verworven kennis in de praktijk brengen: tenten worden geïmpregneerd, maxxen en primussen aangestoken en het eten wordt bereidt. Kortom een ideale dagbesteding voor alle kc’ers!

Dit jaar vindt de ZID plaats in het Rijk van Nijmegen, op een halfuurtje fietsen van het station, op een steenworp afstand van de grens met Duitsland. Hier zullen we worden ingewerkt en na een gezellige avond en overnachting zullen we op zondag ook op excursie gaan in de nabijgelegen prachtige Ooijpolder, dus ook al heb je geen functie is deze avond met allemaal NJN’ers en excursie de dag daarop de moeite waard om langs te komen.

Het ZID-weekend is tevens de start van de BotZ (Battle of the Zoka’s), dus de vonken zullen er van af springen bij deel 1 van deze zinderende strijd… Welk kc komt als beste uit de verf? Wie heeft de meeste aanwezigen? Wie zet het snelst een convo op? Wiens eten is het lekkerst?
Bij zijn dus en scoor die eerste punten om jouw zoka een vliegende start te geven! Voor knuppels is de ZID sowieso verplicht, dus zij kunnen gegarandeerd de strijd met elkaar aanbinden.

Handige Informatie

Datum en Tijd

24 mei 2019 t/m 26 mei 2019

Contactpersoon

Jeroen Simmelink
(0649387608)

Verzameladres

Kapitteldijk 3, Leuth, nabij Nijmegen

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen