Wie zijn wij?

Alles over de NJN

De NJN is dé vereniging voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar die graag de natuur in gaan en willen weten wat ze daar zien. De leukste manier om dat te doen is natuurlijk door op kampen en excursies te gaan!

Door veel activiteiten te organiseren, garanderen we dat iedere NJN´er kan doen wat hij of zij het leukst vindt: zoveel mogelijk zien en te weten komen over de natuur! We organiseren kampen, excursies, uitgebreide zomerkampen, lezingen, cursussen en meer.

De NJN bij jou in de buurt
De NJN heeft afdelingen, verspreid over het hele land. Deze afdelingen organiseren in het weekend excursies naar toffe natuurgebieden in de buurt.

Werkgroepen
Bij al het vogelen, planten kijken, snorkelen of insecten vangen komt een boel soortenkennis kijken. Jongeren binnen de NJN die veel weten over een onderwerp zijn continu bezig deze kennis over te dragen aan andere leden binnen de betreffende werkgroep. Het doel van een werkgroep is om mensen met de dezelfde interesses bij elkaar te brengen. Zo kun je altijd meer over de desbetreffende soortgroep leren. Als je meer wilt weten over de werkgroepen dan kun je ook even op de werkgroepenpagina kijken.

Samenwerking
De NJN werkt veel samen met andere natuurverenigingen, op https://www.njn.nl/externen lees je hier meer over.

Bestuur 2021

Nieuw jaar, nieuwe kansen! HB2021 staat te springen om dit jaar een topjaar te maken, met onder andere 3 buitenlandzomerkampen en een uitgesteld jubileumjaar! We stellen ze even voor, van links naar rechts.   Jan Roodbol: Coördinator Zomerkampen (CoZoka)   Daan Zoomer: Penningmeester (Ping)   Isabel Lapoutre: Bondsvoorzitter (Bovo)   Tycho Meijering: Coördinator Bonds- en Natuurzaken (CoBoNaza)   Jan Timmerman: Secretaris (Sec)    Stasio Wijnands: Coördinator Externe zaken (CoEza)