Samenwerking – Externe organisaties

De NJN werkt veel samen met andere natuurorganisaties en andere jongerenorganisaties. Hieronder vind je een overzicht met links naar hun websites. Als je met je muis vlak onder de logo’s beweegt, kun je op een balk klikken om naar de websites te gaan.

Sponsoren

Natuurmonumenten is een trouwe partner waar we al jaren mee samenwerken op verschillende vlakken. We organiseren samen met OERRR (de jeugdtak van Natuurmonumenten) activiteiten, werken samen in toffe projecten en we ontvangen jaarlijks subsidie van Natuurmonumenten. Veel oud-NJN’ers worden na hun NJN-tijd lid van Natuurmonumenten.

Vogelbescherming Nederland is een partner waar we ook al langere tijd mee samenwerken. Sinds kort ontvangen we jaarlijks subsidie. We hebben als doel samen activiteiten te organiseren en andere gave projecten neer te zetten.

Zusterorganisaties

De JNM – Jongeren in de Natuur is onze zustervereniging die in 1946 van ons is afgesplitst. Tegenwoordig doen we bijna hetzelfde: met andere jongeren naar buiten gaan. Ook organiseren we regelmatig samen kampen en geven we samen boeken uit bij de Jeugdbondsuitgeverij. Leden van de JNM kunnen met korting lid worden van de NJN.

Jongerenorganisaties

Natuurorganisaties

Soortenorganisaties

Archief en bibliotheken

Externe zomerkampwebsites

Financiële ondersteuning

SOS-NJN
NJN studiefonds