Word Lid

Word lid van njn

Lid worden!
Voor slechts € 40 per jaar ben je lid van de NJN. Je kunt dan mee op alle kampen en excursies en voor de zomerkampen betaal je de lagere ledenprijs. Je ontvangt het blad de Amoeba, een welkomspakket en e-mails met activiteiten. Daarnaast krijg je toegang tot het ledengedeelte van de website en het forum van de NJN. Ben je van plan om lid te worden en op zomerkamp te gaan, geef je dan direct op via https://www.leden.njn.nl/opgeven/opgeven1a.php.

Introductielidmaatschap
Voor iedereen die de NJN een jaar lang wil proberen is er het introductielidmaatschap. Je krijgt dan voor € 10 alles wat volledige leden krijgen, je mag zelfs voor de ledenprijs mee op de zomerkampen! Het introductielidmaatschap is geldig voor de rest van het kalenderjaar dat je introductielid wordt. Als je introductielid wordt na 31 augustus, heb je aan het einde van het kalenderjaar de keuze: of nog een jaar introductielid te blijven of volwaardig lid worden.

Donateur
Vanaf € 12,50 per jaar kun je donateur worden bij de NJN. Op deze manier steun je ons in de organisatie van activiteiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk geweest om ‘Elk uur natuur’ te organiseren. Vanaf € 30 per jaar kun je een abonnement op ons tijdschrift de ‘Amoeba’ nemen. Je blijft op de hoogte van de activiteiten en nieuwtjes van de NJN en je steunt de NJN. Om donateur te worden, klik op de volgende link: https://www.njn.nl/donateur-worden/

Combi-lidmaatschap
Als je al lid bent van de JNM (Jongeren in de Natuur), dan kun je hier voor € 15 lid worden van de NJN. Want meer natuurbond is natuurlijk meer beter!

Geïnteresseerd?
Wil je wel meer weten over de NJN, maar nog geen lid worden? Dan kun je je inschrijven als geïnteresseerde. Dit is gratis, vrijblijvend en betreft geen lidmaatschap. Je krijgt dan de activiteiten mail en je mag een keer mee op excursies en kaderkampjes, maar moet voor de zomerkampen de niet-ledenprijs betalen. Wil je dit? Stuur een mailtje naar: secretariaat@njn.nl

Jonger dan 11 jaar?
Ben je aankomende zomer nog jonger dan 11 jaar, maar wil je wel graag met leeftijdsgenoten de natuur in?
Kijk dan eens op de site van Natuurontdekkers!

Word lid van NJN

Ben jij tussen de 11 en 25 jaar en ga je graag de natuur in?
    Ik ken de NJN van:


    Kies je soort lidmaatschap

    Actiecode

    Opmerkingen

    Geef de NJN toestemming om je gegevens te verwerken volgens het privacybeleid van de NJN