Word Lid

Word lid van njn

Voor slechts € 40 per jaar ben je lid van de NJN. Je kunt dan mee op alle kampen en excursies en voor de zomerkampen betaal je de lagere ledenprijs. Je ontvangt het blad de Amoeba, de activiteitenbrief en e-mails met activiteiten. Daarnaast krijg je toegang tot het ledengedeelte van de website en het forum van de NJN. Ben je van plan om lid te worden en op zomerkamp te gaan geef je dan direct op via https://www.leden.njn.nl/opgeven/opgeven1a.php.

Introductielidmaatschap
Voor iedereen die de NJN een jaar lang wil proeven, is er het introductielidmaatschap. Voor € 10 krijg je alles wat volledige leden krijgen, alleen kun je niet mee op de zomerkampen. Je kunt dit maximaal anderhalf jaar zijn.

Donateur
Vanaf € 12,50 kun je donateur worden bij de NJN. Op deze manier steun je ons in de organisatie van activiteiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk geweest om ‘Elk uur natuur’ te organiseren. Vanaf € 30 kun je een abonnement op ons tijdschrift de ‘Amoeba’ nemen. Je blijft op de hoogte van de activiteiten en nieuwtjes van de NJN en je steunt de NJN.

Combi-lidmaatschap
Als je al lid bent van de JNM (Jongeren in de Natuur), dan kun je hier voor € 15 lid worden van de NJN.

Word lid van NJN

Ben jij tussen de 11 en 25 jaar en ga je graag de natuur in?
Ik ken de NJN van:


Kies je soort lidmaatschap

Actiecode

Opmerkingen