Vertrouwenspersonen

Bij de NJN hebben we bondsvertrouwenspersonen. Dit zijn leden van de NJN die klaar staan voor iedereen die even een luisterend oor nodig heeft. Dit kan gaan over dingen die op kamp zijn gebeurd, maar ook over dingen buiten de NJN. Leuke dingen en minder leuke dingen, de bondsvertrouwenspersonen zijn altijd bereikbaar voor een praatje of gesprek.
Op dit moment zijn er 4 actieve bondsvertrouwenspersonen. Hieronder stellen ze zich kort voor:

Hoi, ik ben Yara! Ik ben 20 jaar oud en ik studeer diergeneeskunde. Ik ben al 4 jaar actief als bondsvertrouwenspersoon bij de NJN. Ik vind het belangrijk om er te zijn voor mensen die mij nodig hebben, dus daarom heb ik deze taak op me genomen. Ik ben altijd bereikbaar als je je ei kwijt wilt.

Hoi, ik ben Bartel, 20 jaar oud en ben sinds zomer 2022 bondsvertrouwenspersoon bij de NJN. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed en blij gevoel bij de NJN kunnen zijn. Daarom heb ik deze taak op me genomen.

Ik ben Mees, 23 jaar oud en bondsvertrouwenspersoon sinds 2019. Mijn studie is ecologie en ik was in 2018 bondsvoorzitter. Vertrouwenspersoon ben ik voor de leden van de bond.

Als je iets wilt delen met de vertrouwenspersonen maar liever niet wilt bellen of mailen kan je het formulier hieronder invullen. Dit kan ook anoniem, laat dan simpelweg het veld met je naam leeg.

  Contactformulier vertrouwenspersonen

  Geadresseerde contactpersoon

  Je naam (niet verplicht)

  Mag de vertrouwenspersoon contact met je opnemen?

  Zo ja, vul dan hier je e-mailadres in

  Je bericht