Vertrouwenspersonen

Bij de NJN hebben we bondsvertrouwenspersonen. Dit zijn leden van de NJN die klaar staan voor iedereen die even een luisterend oor nodig heeft. Dit kan gaan over dingen die op kamp zijn gebeurd, maar ook over dingen buiten de NJN. Leuke dingen en minder leuke dingen, de bondsvertrouwenspersonen zijn altijd bereikbaar voor een praatje of gesprek.
Op dit moment zijn er 4 actieve bondsvertrouwenspersonen. Hieronder stellen ze zich kort voor:

Hoihoi! Ik ben Sarah ik ben 19 jaar oud en sinds 2022 bondsvertouwenspersoon. Voor mij is het altijd heel belangrijk dat ik weet dat er mensen zijn die een luisterend oor kunnen bieden en ik vind het heel fijn dat ik deze rol voor een ander mag vervullen. Voor mij is de NJN namelijk echt een plek waar je jezelf mag en kan zijn en daar hoort je verhaal (groot of klein) kwijt kunnen zeker ook bij!

Hoi, ik ben Bartel, 20 jaar oud en ben sinds zomer 2022 bondsvertrouwenspersoon bij de NJN. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed en blij gevoel bij de NJN kunnen zijn. Daarom heb ik deze taak op me genomen.

Ik ben Mees, 23 jaar oud en bondsvertrouwenspersoon sinds 2019. Mijn studie is ecologie en ik was in 2018 bondsvoorzitter. Vertrouwenspersoon ben ik voor de leden van de bond.

Als je iets wilt delen met de vertrouwenspersonen maar liever niet wilt bellen of mailen kan je het formulier hieronder invullen. Dit kan ook anoniem, laat dan simpelweg het veld met je naam leeg.

  Contactformulier vertrouwenspersonen

  Geadresseerde contactpersoon

  Je naam (niet verplicht)

  Mag de vertrouwenspersoon contact met je opnemen?

  Zo ja, vul dan hier je e-mailadres in

  Je bericht