Vertrouwenspersonen

Bij de NJN hebben we bondsvertrouwenspersonen. Dit zijn leden van de NJN die klaar staan voor iedereen die even een luisterend oor nodig heeft. Dit kan gaan over dingen die op kamp zijn gebeurd, maar ook over dingen buiten de NJN. Leuke dingen en minder leuke dingen, de bondsvertrouwenspersonen zijn altijd bereikbaar voor een praatje of gesprek.
Op dit moment zijn er drie actieve bondsvertrouwenspersonen. Hieronder stellen ze zich kort voor:

Hoi, ik ben Bartel, 22 jaar oud en ben sinds zomer 2022 bondsvertrouwenspersoon bij de NJN. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed en blij gevoel bij de NJN kunnen zijn. Daarom heb ik deze taak op me genomen.

Hoi, ik ben Yara (22 jaar) en ik ben sinds 2019 al bondsvertrouwenspersoon. Omdat ik afgelopen jaar in het bestuur zat, is mijn functie tijdelijk vervallen, maar nu ben ik terug! Ik vind het belangrijk dat iedereen een luisterend oor kan vinden binnen de NJN als je deze nodig hebt, dus bel/mail/app me vooral.

Hai, ik ben Aviva (21 jaar) en ik ben sinds afgelopen congres een bondvertrouwingspersoon (bvp) bij de NJN geworden. Ik geloof erin dat het delen van iets dat je dwars zit al een enorme opluchting kan zijn. Als bvp hebben wij zwijgplicht en dat kan fijn zijn als je niet wil dat mensen mogelijk iets door gaan vertellen. Als je je verhaal kwijt wil bij iemand binnen de NJN, wees dan niet bang om mij te bellen/mailen/appen. Ook als je twijfelt om contact op te nemen, beter te veel gedeeld en een opgelucht gevoel dan niet gedeeld en een twijfel in je buik.

Als je iets wilt delen met de vertrouwenspersonen maar liever niet wilt bellen of mailen kan je het formulier hieronder invullen. Dit kan ook anoniem, laat dan simpelweg het veld met je naam leeg.

  Contactformulier vertrouwenspersonen

  Geadresseerde contactpersoon

  Je naam (niet verplicht)

  Mag de vertrouwenspersoon contact met je opnemen?

  Zo ja, vul dan hier je e-mailadres in

  Je bericht