NJN-Merchandise Bestellen

Toffe NJN-merch bestellen!

Wat informatie vooraf; Vul het formulier in om coole shirts en/of andere toffe NJN-merchandise te kopen. De merchandise verzender (MeVe) neemt daarna via de mail contact met je op over de betaling en levering van je bestelling. Heb je na een week nog niks van de MeVe gehoord? Dan is je bestelling waarschijnlijk niet goed doorgekomen, neem dan direct contact op met de MeVe via chaja@njn.nl.
De merchandise wordt tot een maand voor je gereserveerd. Heb je een maand lang niet gereageerd op het bericht van de MeVe, dan vervalt de bestelling (behalve als je al betaald hebt). Wees je er verder ook van bewust dat flessen niet gepost worden, dus alleen kunnen worden opgehaald bij een NJN evenement of bij de MeVe thuis in Utrecht.

Heb je direct vragen aan de MeVe? Mail dan naar chaja@njn.nl!

Vanwege het coronavirus worden nu alle bestellingen gepost. Ook flessen worden nu per post verzonden. Houd daarom rekening met 6-8 euro verzendkosten.

De opties:

We hebben al een tijdje de bekende NJN kaartspellen in de verkoop met echte NJN fotos en teksten erop, en sinds kort hebben we ook 0,6L waterflessen met een retro print! Maar daarnaast hebben we natuurlijk een hoop kamp-proof kleding in de aanbieding;

De echte NJN merch bestaat uit een collectie van truien en shirts met allemaal dezelfde print. De truien zijn te krijgen in geel, rood, en groen. De shirts in zwart, navy, lichtblauw en lila.  Alle t-shirts en truien in maat M zijn helaas al uitverkocht.


De amoeba shirts zijn een kleinere oplage limited-edition shirts die zijn gemaakt voor het jubileum jaar! Als print zijn de kaften van vier verschillende oude amoebas gebruikt. De shirts zijn voor de fotos een beetje opgerold aan de onderkant, maar de lengte van de shirts is te zien op de foto links boven.

De verschillende opties van de amoeba shirts van links boven naar rechts onder; zwart-gestreepte bollen, zwart-vogels, wit-ijsvogel, wit-dinos. Alle shirts in de fotos zijn maat S.

 

  T-Shirts(€5)

  Kleur:
  Maat:
  Aantal:

  Amoeba-Shirts(€17)

  Opdruk:
  Maat:
  Aantal:

  Verrassings-Shirts(€1)

  Pasvorm:
  Maat:
  Aantal:

  Truien(€15)  Overige Merch

  Waterfles(€5):
  Kaartspel(€5):

  Gegevens