Zuid-Kennemerland

Elk Uur Natuur: Zuid-Kennemerland (EUN!!)

zo. 26 mei

In 2024 wordt er weer een Elk Uur Natuur georganiseerd! Dit jaar zal deze plaatsvinden op 26 mei in natuurgebied Zuid-Kennemerland van Natuurmonumenten. Er zal een kampplek worden geregeld zodat je als lid het hele weekend aanwezig kan zijn. 

Om het net zo’n succes te maken, zoals in 2022 bij Haarzuilens, is het leuk om het weekend van 24 t/m 26 mei (vrijdag en zaterdag is de ZiD!) vrij te houden en het te promoten bij jou op school, bij vrienden, kennissen of anderen geïnteresseerden. Want, lid of niet-lid, meer mensen, meer beter. 

Tijdens Elk Uur Natuur gaan we uiteraard met jongeren tussen de 11 en 25 jaar op pad om de natuur te ontdekken; precies zoals je de NJN kent! Ook als je jonger bent en je wil mee, ben je natuurlijk van harte welkom! Elk uur zal er een excursie vertrekken om zoveel mogelijk soorten vogels, planten, insecten en nog veel meer te zien. Niet alleen NJN’ers zullen deze excursie leiden, maar ook natuurkenners van externe organisaties. Zij weten alles over hun favoriete soortgroep en leggen dit graag uit aan anderen. Want, natuur is overal en wordt alleen maar leuker als je er iets over leert!

Voor deze dag hebben we uiteraard ook heeeeeel veel helpende handen nodig! Wil je dus komen? En vind je het leuk om te helpen op deze dag, een excursie te leiden of een lezing te geven? Geef dit dan aan in het opgaveformulier (dus niet hieronder op de site)!

Ben je géén lid maar wil je wel komen? Klik hier om je op te geven! Of klik hier voor meer informatie!

Handige Informatie

Datum en Tijd

26 mei 2024 - 10:00

Contactpersoon

Team EUN
elkuurnatuur@njn.nl

Verzameladres

Natuurgebied Zuid-Kennemerland: Ingang Duin- en Kruidberg

Vragen?

Neem contact op met NJN via activiteiten@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen