Elk Uur Natuur

Heb jij het altijd al leuk gevonden om door de natuur te banjeren? Kijk jij in de verte naar de vogels of vlak naast het pad naar een bloemetje met een bijtje? Vind jij de natuur ongelooflijk fascinerend, maar mis je de leeftijdsgenoten om je heen om er samen van te genieten? Of vind je het gewoon heel erg fijn om buiten te zijn? De NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie) organiseert dit jaar weer Elk Uur Natuur, hét evenement om samen met leeftijdsgenoten te genieten van de natuur!

In 2024 wordt er weer een Elk Uur Natuur georganiseerd! Dit jaar zal deze plaatsvinden op 25 mei in natuurgebied Zuid-Kennemerland van Natuurmonumenten. Er zal een kampplek worden geregeld zodat je als lid het hele weekend aanwezig kan zijn. Om het net zo’n succes te maken, zoals in 2022 bij Haarzuilens, is het leuk om het weekend van 24 t/m 26 mei vrij te houden en het te promoten bij jou op school, bij vrienden, kennissen of anderen geïnteresseerden. Want, lid of niet-lid, meer mensen, meer beter

Tijdens Elk Uur Natuur gaan we uiteraard met jongeren tussen de 11 en 25 jaar op pad om de natuur te ontdekken; precies zoals je de NJN kent! Ook als je jonger bent en je wil mee, ben je natuurlijk van harte welkom! Elk uur zal er een excursie vertrekken om zoveel mogelijk soorten vogels, planten, insecten en nog veel meer te zien. Niet alleen NJN’ers zullen deze excursie leiden, maar ook natuurkenners van externe organisaties. Zij weten alles over hun favoriete soortgroep en leggen dit graag uit aan anderen. Want, natuur is overal en wordt alleen maar leuker als je er iets over leert! Voor deze dag hebben we uiteraard ook heeeeeel veel helpende handen nodig! Wil je dus komen? En vind je het leuk om te helpen op deze dag, een excursie te leiden of een lezing te geven? Geef dit dan aan in je opgaveformulier op de site! Ben je géén lid maar wil je wel komen? Of wil je meer informatie? Geef je dan op via dit opgaveformulier!