Gein Zuid 26, Abcoude

ZID (zoka inwerkdag)

vr. 10 jun t/m zo. 12 jun

ZID

Ook dit jaar is er natuurlijk weer een ZID. Op deze dag zal iedereen die een functie in een kampcommissie (KC) heeft ingewerkt en klaargestoomd worden voor de Zoka’s.  Daarnaast is het ook een momentje om het functioneren van het HB te bespreken en zal er een DeBora plaatsvinden.

Half juni is het weer zo ver! De ZID! Van 10 t/m 12 juni zal de ZID zijn in de buurt van Abcoude. Tijdens deze dag wordt iedereen ingewerkt voor het KC. Ook voor iedereen die dit jaar niet zal KC’en is het een leuke dag om kennis te maken met verschillende functies binnen het KC. Wees er dus bij! Bovendien verdien je meer punten voor de BotZ als je met zoveel mogelijk KC’ers aanwezig bent tijdens deze dag! #winnen!

Meer dan ZID?

Meer dan alleen ZID? Jawel, hoor! Tijdens dit weekend zullen er ook nog een DeBoRa zijn, een soort feedback-momentje voor het HB en nog veel meer leuks! Moet je dus bij zijn! Zelf nog ideeën voor een leuke activiteit tijdens dit weekend? Mail dan naar hb@njn.nl!

 

Planning weekend

Vrijdag
Vrijdagavond: Gezellige activiteiten!

Zaterdag
Zaterdagochtend: ZID
Zaterdagmiddag: HB werkzaamheden
Zaterdagavond: HBorrel

Zondag
Zondagochtend: DeBoRa
Zondagmiddag: Excursies en eventueel een inwerkrondje voor mensen die zaterdag niet kunnen

 

Het belooft dus een ontzettend leuk weekend te worden met mega veel leuke (en nuttige) activiteiten en uiteraard onwijs veel gezelligheid! Niet missen? Geef je dan op via onderstaand formulier!

Handige Informatie

Datum en Tijd

10 juni 2022 t/m 12 juni 2022

Contactpersoon

Emma Kloosterhuis (CoZoka)

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen