Online

Webinar weidevogels door boswachter

wo. 24 apr

Boswachter Maurice Kruk vertelt over weidevogels en waar je ze in Zuid-Holland kunt vinden. Voor deze groep vogels is het extra belangrijk dat ze een goede plek kunnen vinden om te broeden en hun jongen groot te brengen. Boer Roel van Buuren zet zich hier voor in. Hij vertelt ons hoe hij dat doet op zijn boerderij Landlust in Maasland. Er is natuurlijk ook gelegenheid om Maurice en Roel vragen te stellen.

We beginnen om 19.30 uur. Het webinar duurt ongeveer een uur. Deze webinar is georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten Zuid-Holland. Een dag voor het webinar krijg je per e-mail de Teams-link toegestuurd. Houd hiervoor ook je spam-box in de gaten.

Deze webinar is onderdeel van een tweedelig programma om meer te weten te komen voor weidevogels. Dit is voor iedereen, met of zonder vogelkennis, erg leuk om te volgen. Op 11 mei vind er een weidevogelexcursie plaats waar we het broedgebied bezoeken met een boswachter. Check deze activiteit voor meer informatie en inschrijven (link: https://www.njn.nl/activiteiten/weidevogelexcursie-met-natuurmonumenten/ ).

Handige Informatie

Datum en Tijd

24 april 2024 - 19:30

Contactpersoon

Florijn von Behr

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via activiteiten@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen