Terschelling

Skylge III (foto’s en wolken) VOL

zo. 4 aug t/m wo. 14 aug

De NFWG (Natuurfotografiewerkgroep) en de WWG (Wolkenwerkgroep) gaan samen op hun eerste zomerkamp! En welke locatie is beter om een eerste zoka te organiseren dan op Terschelling! Van 4 augustus tot en met 14 augustus zullen wij de pracht van Terschelling bewonderen en natuurlijk vastleggen!

Doordat Terschelling een eiland is, ontstaan er allerlei interessante luchtstromen die op hun beurt weer prachtige wolkenluchten produceren! Tijdens het kamp gaan wij natuurlijk proberen deze mooie wolkenluchten zo goed mogelijk vast te leggen. Terschelling is daar ideaal voor vanwege de prachtige en diverse landschappen en de speciale soorten die er leven. Wij zullen tijdens het kamp dan ook zeker alle uithoeken van Terschelling bewonderen om alle soorten natuur te kunnen bewonderen. Hoe je deze prachtige soorten en landschappen er het beste op kan krijgen wordt natuurlijk uitgelegd op het zoka, voor elke fotograaf is er wel iets om een mooie foto van te maken! Neem dus vooral je camera mee, maar als je die niet hebt kan een telefoon ook al een heleboel zolang je maar je creativiteit laat stromen!

Tijdens het kamp is er ook de meteorenzwerm Perseïden die langs de aarde gaat, op het hoogte punt zullen er zo’n 85 vallende sterren te zien zijn per uur! Op Terschelling is er heel weinig licht vervuiling, dus zullen ze geweldig te zien zijn ’s avonds op de hei!

Dus kom vooral mee op dit prachtige kamp om de natuur en luchten van het prachtige Waddeneiland te beleven en vast te leggen! Alles is mogelijk op dit eerste kamp van de NFWG en de WWG!

Lijkt een zomerkamp van de NJN je leuk, maar heb je meer interesse in een andere werkgroep? Kijk dan eens naar onze andere zomerkampen!

Handige Informatie

Datum en Tijd

04 augustus 2024 t/m 14 augustus 2024

Contactpersoon

NFWG/VWG

Verzameladres

onbekend

Kosten

Normale prijs € 167.50
Leden prijs € 130

Vragen?

Neem contact op met NJN via activiteiten@njn.nl

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen