Schouwen-Duiveland

Schouwen IV (strand)

do. 15 aug t/m zo. 25 aug

Schouwen-Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland, onderscheidt zich door een adembenemende diversiteit aan natuurlijke elementen, waaronder het fantastische strand, hierdoor is het de ultieme locatie is voor een kamp. De prachtige duingebieden strekken zich uit, terwijl slikken, schorren en krekengebiedjes de kustlijn verrijken. De stranden variëren in karakter, waardoor er voor elk wat wils is.

Voor avontuurlijke zielen biedt Schouwen-Duiveland ideale snorkelplekken, waar nieuwsgierige deelnemers op zoek kunnen gaan naar het fascinerende onderwaterleven tussen de stenen van getijdenpoeltjes. Bij laagwater nodigt het strand uit tot ontdekkingsreizen, waarbij verschillende soorten zeesterren, krabben en vissen worden gespot op kamp. De binnenhaventjes vormen een schatkamer van mariene diversiteit, met pontons die overvloedig zijn aan zakpijpen, zeeanemonen en zeewieren.

In het aangrenzende duin- en bosgebied, doorspekt met vogelplassen, vinden we een schat aan zeldzame flora en fauna. Hier gedijen zeldzame plantensoorten, trekken unieke insecten de aandacht en fladderen zeldzame vogels door de lucht, dus ook als zeebeesten je niet zo trekken is er van alles te zien.

Schouwen-Duiveland belooft niet alleen avontuur, maar ook educatie en bewustwording van het belang van natuurbescherming. Schouwen wordt weer een feestje met een heleboel gefiets met wind tegen en vrijheid in de natuur.

Lijkt een zomerkamp van de NJN je leuk, maar heb je meer interesse in een andere werkgroep? Kijk dan eens naar onze andere zomerkampen!

Handige Informatie

Datum en Tijd

15 augustus 2024 t/m 25 augustus 2024

Contactpersoon

SWG

Verzameladres

onbekend

Kosten

Normale prijs € 167.50
Leden prijs € 130

Vragen?

Neem contact op met NJN via activiteiten@njn.nl

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen