Velp

Piep Reünie

vr. 16 sep t/m zo. 18 sep

School is weer begonnen maar dat gevoel van uit je dak gaan op zomerkamp laat je maar niet los. Precies voor dat gevoel is de Piep reünie. Voor alle kinderen die op piepkamp zijn gegaan wordt er in het weekend van 16 op 18 september een zogeheten Piep-reünie georganiseerd. Dit is een kosteloos kampje waarbij we dat geweldige zomerkamp gevoel laten terugkomen. We gaan namelijk lekker op excursie, een kampvuur maken, pannenkoeken eten en het belangrijkste: Het weer gezellig optrekken met je zomerkamp maten en piepers die op andere zomerkampen mee waren.

In Velp zijn er heel andere soorten te vinden dan dat je bent tegengekomen op de wadden of in zeeland (afhankelijk van met welk zomerkamp je bent meegegaan). Dit is alleen maar leuk want nu kunnen we ons op heel andere dieren gaan focussen. Zoals zoogdieren waar we vast sporen van gaan vinden.

 

Lijkt dit jou tof en heb je heimwee naar “het zomerkamp gevoel” meld je dan nu aan!!

Handige Informatie

Datum en Tijd

16 september 2022 t/m 18 september 2022

Contactpersoon

Pelle van Waarden

Verzameladres

nog niet bekend

Kosten

Normale prijs € 0
Leden prijs € 0

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen