Hazerswoude

MegaCombiKamp WACHTLIJST

vr. 31 mei t/m zo. 2 jun

Hoe meer combi, hoe meer beter toch? Op dit epische kamp ga jij nog veel meer toffe natuurfreaks ontmoeten. Alle verenigingen zitten in hun eigen niche maar we hebben een ding gemeen: liefde voor natuur. Op dit kamp krijg je het beste van elke club mee!

Wie ga ik hier ontmoeten?
JNM – deze heidenen : ) ken je ongetwijfeld. Naast wat andere terminologie doen ze vrijwel hetzelfde als de NJN.
Woesteland – de jongerenafdeling van het Instituut Voor Natuureducatie (IVN). Woestelanders doen aan natuurbeheer, denk aan wilgenknotten, onkruid wieden of nieuwe hekken in het bos zetten.
Jeugdsectie (NTKC) – de Nederlandse Toeristen Kampeer Club is de grootste natuurkampeervereniging van Nederland. Hun jeugdafdeling vind het gezellig om samen te kamperen, kampvuurtje te bouwen en spelletjes te spelen.
JWG – de jongerenwerkgroep van de sterrenvereniging houdt zich bezig met, de naam zegt het al, sterrenkunde. Ze hebben giga vette telescopen en kunnen interessant vertellen over ons sterrenstelsel.
NGV – de jongerenafdeling van de Nederlandse Geologie Vereniging weet alles over wat er onder onze voeten zit, en wat voor gaaf oud spul je er kan vinden. Ze gaan vaak naar museum en geven toffe lezingen.

Elke vereniging heeft een super enthousiast team samengesteld om de beste excursies te organiseren. Kortom dit wordt super gaaf en wil je dus niet missen!

 

P.S. Als andere verenigingen niet hun maximale aantal deelnemers meenemen kunnen er misschien meer NJN’ers mee! Voor nu komen mensen op de wachtlijst.

Handige Informatie

Datum en Tijd

31 mei 2024 t/m 02 juni 2024

Contactpersoon

Cécile

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via activiteiten@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen