Hongarije

Hongarije II (Vogels) VOL

di. 23 jul t/m za. 3 aug

Sakervalken, Keizerarenden, Grote Trappen, Oeraluilen, Roodpootvalken, Bijeneters. Het zijn allemaal vogels die we gaan zien op kamp in het buitenland in het Nationaal Park Hortobágy in Hongarije. Tijdens de 12-daagse reis van 23 juli tot 3 augustus reizen we met een gezellige groep VWG’ers af naar Hongarije waar we fulltime keihard vogels gaan kijken, zoals we op Skylge IV en tijdens de weekendkampen ook altijd doen.

Zo gaan we op zoek naar verschillende soorten spechten zoals Witrugspecht, Grijskopspecht en Syrische bonte Specht. Maar ook Withalsvliegenvangers, vele Scharrelaars en Sperwergrasmussen gaan we waarschijnlijk wel zien. En waar het Nationaal Park bekend om staat zijn de verschillende soorten roofvogels die we daar zullen gaan bekijken. Bij zijn = meemaken! Op dit kamp betekent dat wel heel vroeg op om bij zonsopkomst vogels te kijken, maar ook soms in de nacht rondjes te maken om uilen te zien. We maken het met elkaar beregezellig als altijd, maar er is een tijd van gezelligheid en een tijd van vogels kijken. Hoe dan ook; het wordt legendarisch.

Ben je geen vogelaar/VWG’er en ben je nog niet eerder met de VWG mee geweest? Dan is dit kamp niet geschikt voor je. In het buitenland willen de vogelaars zelf volop genieten van de vogels en gaat het voor een leek in de vogelwereld allemaal veel te snel. Op andere kampen, zoals Skylge IV is veel meer ruimte om je uit te leggen hoe het vogels kijken werkt en kunnen we vogelexcursies houden.

Lijkt een zomerkamp van de NJN je leuk, maar heb je meer interesse in een andere werkgroep? Kijk dan eens naar onze andere zomerkampen!

Handige Informatie

Datum en Tijd

23 juli 2024 t/m 03 augustus 2024

Contactpersoon

VWG

Verzameladres

onbekend

Kosten

Normale prijs € 437.50
Leden prijs € 400

Vragen?

Neem contact op met NJN via activiteiten@njn.nl

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen