Brabant

Brabant III (fietsen)

zo. 4 aug t/m wo. 14 aug

Er staat iets bijzonders deze zomer te gebeuren: een zomerkamp waar alles nieuw is. Een nieuw concept, nieuwe locaties met een nieuwe werkgroep. Van 4 t/m 14 augustus is namelijk het kamp van de Wielerwerkgroep; het nieuwe zomerkamp voor de fietsen-liefhebbende NJN’er. Drie locaties in Brabant, tien dagen fietsen en ontelbare excursies en gezelligheid, het komt allemaal langs.

Het Wielerwerkgroep zomerkamp staat voor variatie. Door drie locaties te bezoeken in tien dagen tijd ontdek je veel verschillende gebieden in een korte tijd. Maak kennis met het grootste stuifzandgebied van Europa in de Loonse en Drunense Duinen. Struin langs de beekjes in de Brand en fiets over het gigantische Nationaal Grenspark Kalmhoutse Heide. Daar start dan ook ons kamp. Na drie dagen in de grensregio te hebben gescoord rijden we door naar Midden-Brabant. Dit gebied staat niet alleen bekent om haar vele heidegebieden en vennen, maar ook om de uitgestrekte bossen en de mooie graslanden. Als laatste fietsen we door naar het letterlijke hoogtepunt van Nederland: de Veluwe waar ook grenzeloze fietstochten kunnen worden gemaakt in Duitsland.

De WiWG focust zich niet op 1 soortengroep maar bestudeert het liefst zoveel mogelijk soortgroepen. Daarom zal er op kamp een grote variatie aan verschillende excursies zijn. Om de excursies nog wat specialer te maken werken we het liefst zoveel mogelijk samen met externen, om letterlijk en figuurlijk nog wat dieper de natuur in te gaan. Naast alle NH staan er ook fietstochten gepland langs de fijnste en mooiste plekjes in de gebieden waar we komen om ook actief bezig te zijn.

Actief fietsen, keihard scoren en gezelligheid met een klein kamp: Het WiWG is 10 dagen lang deze zomer het beste van drie werelden in 1 kamp.

Lijkt een zomerkamp van de NJN je leuk, maar heb je meer interesse in een andere werkgroep? Kijk dan eens naar onze andere zomerkampen!

Handige Informatie

Datum en Tijd

04 augustus 2024 t/m 14 augustus 2024

Contactpersoon

WiWG

Verzameladres

onbekend

Kosten

Normale prijs € 167.50
Leden prijs € 130

Vragen?

Neem contact op met NJN via activiteiten@njn.nl

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen