Elk Uur Natuur!

Jaa! De locatie en datum voor Elk Uur Natuur zijn rond! Op zondag 4 september zullen we bij Landgoed Haarzuilens het terugkerende evenement ‘Elk Uur Natuur’ organiseren. Zet je het vast in je agenda?

Elk Uur Natuur is een evenement dat we als NJN al meerdere keren hebben georganiseerd. In 2011 vond het plaats in een gebied van Natuurmonumenten bij Zuid-Kennemerland en in 2015 vond het plaats op de Veluwe. Beide keren waren erg succesvol. We mochten de eerste keer zelfs 500 (!) mensen verwelkomen en de tweede keer ook 300 (!). Dit jaar hopen we uiteraard weer op veel gegadigden! Spreid het woord en neem iedereen mee die je kent!

Tijdens Elk Uur Natuur gaan we uiteraard met jongeren tussen de 11 en 25 jaar op pad om de natuur te ontdekken; precies zoals je de NJN kent! Ook als je jonger bent en je wil mee, ben je natuurlijk van harte welkom! Elk uur zal er een excursie vertrekken om zoveel mogelijk soorten vogels, planten, insecten en nog veel meer te zien. Niet alleen NJN’ers zullen deze excursie leiden, maar ook natuurkenners van externe organisaties. Zij weten alles over hun favoriete soortgroep en leggen dit graag uit aan anderen. Want, natuur is overal en wordt alleen maar leuker als je er iets over leert!

Voor deze dag hebben we uiteraard ook heeeeeel veel helpende handen nodig! Wil je dus komen? En vind je het leuk om te helpen op deze dag? Geef dit dan aan in je opgave formulier op de site!

Ben je géén lid maar wil je wel komen? Of wil je meer informatie? Klik dan hier!