De tweede ‘Nieuws van het Bestuur’!

Hij was er weer! Vorige week woensdag werd de tweede Nieuws van het Bestuur (NvhB) van dit jaar verstuurd. Het doel is om één keer per twee maanden een NvhB naar alle leden te versturen. Op deze manier blijven de leden goed op de hoogte van alles waar het HB mee bezig is. Zo worden er updates gegeven over hoe de functies lopen, hoe elke HB’er de afgelopen maanden heeft ervaren en wat ze de komende tijd nog hopen te doen.

Het NvhB is een ontzettend fijne manier om de leden op de hoogte te houden. Als HB willen we hier uiteraard ook graag feedback op krijgen en horen waar we onze leden beter kunnen ondersteunen en hoe we bepaalde dilemma’s beter aan kunnen pakken. Om deze reden hebben we een week nadat het NvhB verstuurd is ook een feedback moment gepland via Discord. Hier kunnen alle leden hun stem laten horen en hun verhaal kwijt. Op dit moment zijn er zes (!) mensen naast het HB aanwezig: super leuk!

Naast dit digitale feedback moment, zullen we ook een fysiek feedback moment hebben tijdens de zoka inwerkdag (ZID). Dit zal in het weekend van 10 t/m 12 juni plaatsvinden. Heel leuk! Wil je meer weten over de ZID? Kijk dan hier!