Estafettezomerkamp ZokaXXL

Op deze pagina vind je alle informatie over het estafettezomerkamp tijdens het jubileumjaar

Het 2020 is een heel bijzonder jaar. Op 16 augustus 1920 is de NJN namelijk opgericht, wat betekent dat we dit jaar ons honderdjarige jubileum vieren! Dit verdient natuurlijk een bijzonder feestje. Een overzicht van wat we doen tijdens het jubileumjaar kan je vinden op de algemene jubileumpagina. Één van deze activiteiten is het ZokaXXL. Bij dit estafettezoka doen we de mooiste plekjes van heel Nederland aan, om te eindigen met een grootse finale op Skylge. Op 16 augustus(onze verjaardag) en de zaterdag voorafgaand zijn alle oude sokken dan ook welkom om nog een weekendje kamp mee te maken.

De NJN is jarig over:

Dagen
0
0
Uren
0
0
Minuten
0
0
Seconden
0
0

Ook op de andere locaties is een beperkt aantal oude sokken welkom om weer eens te genieten van een zomerkamp en vooral om hun kennis te verspreiden onder de huidige bond. Zij kunnen zich vanaf 1 februari hier aanmelden.Leden geven zich via de gebruikelijke zoka-opgavesite op.

Een eerste beeld van het estafetteschema zie je hieronder.

We reizen in twee pelotons van Zuid-Limburg naar Terschelling, waarbij het tweede peloton in de bandensporen van het eerste treedt. We stoppen ondertussen bij een paar van de mooiste stukjes natuur de Nederland te bieden heeft. Hierdoor is het aanbod van natuur dus ontzettend divers en zullen alle soortgroepen aan bod komen. De afstanden tussen de locaties zijn meestal rond de 100 kilometer of korter, waar we een hele dag op ons gemakje kunnen genieten van Nederland vanaf het zadel. Kortom, dit wordt een kamp om nooit meer te vergeten!