ZokaXXL

Estafettezomerkamp

Op deze pagina vind je alle informatie over het estafettezomerkamp tijdens het jubileumjaar

2020 was een heel bijzonder jaar. Op 16 augustus 1920 is de NJN namelijk opgericht, wat betekent dat we dit jaar ons honderdjarige jubileum vierden! Dit verdiende natuurlijk een bijzonder feestje, maar door corona hebben we alles uit moeten stellen naar 2021. Dit jaar vieren we dus ons 100 +1 jarig jubileum. Een overzicht van wat we doen tijdens het nieuwe jubileumjaar kan je vinden op de algemene jubileumpagina. Één van deze activiteiten is het ZokaXXL. Bij dit estafettezoka doen we de mooiste plekjes van heel Nederland aan, om te eindigen met een grootse finale op Skylge. Op 16 augustus(onze verjaardag) en de zondag voorafgaand zijn alle oude sokken dan ook welkom om nog een weekendje kamp mee te maken.

De NJN is jarig over:
Dagen
0
0
0
Uren
0
0
Minuten
0
0
Seconden
0
0

Opgeven voor het kamp is mogelijk door je in te schrijven voor één van de twee pelotons, of juist alleen voor een specifieke locatie. Leden en niet-leden tot 25 jaar geven zich via de gebruikelijke zoka-opgavesite op. Oude sokken kunnen zich op een later moment voor het laatste weekend aanmelden.

Het estafetteschema

 

We reizen in twee pelotons van de Meinweg naar Terschelling, waarbij het tweede peloton in de bandensporen van het eerste treedt. We stoppen ondertussen bij een paar van de mooiste stukjes natuur de Nederland te bieden heeft. Hierdoor is het aanbod van natuur dus ontzettend divers en zullen alle soortgroepen aan bod komen. De afstanden tussen de locaties zijn meestal rond de 100 kilometer of korter, waar we een hele dag op ons gemakje kunnen genieten van Nederland vanaf het zadel. Kortom, dit wordt een kamp om nooit meer te vergeten!

Informatie voor ouwe sokken

Net als vorig jaar is er ook voor ouwe sokken een mogelijkheid om op 1 locatie een paar dagen aan te sluiten. Opgave kan hieronder of via een mailjte naar ysk.vanhorssen@gmail.com. Er zal een aangescherpt protocol gaan gelden, wat uiteraard nog kan veranderen als de maatregelen veranderen. In grote lijnen zal het protocol gebaseerd zijn op het protocol dat hier te vinden is: wegaanopzomerkamp.nl/.

    Hier kunt u aangeven of u voorkeur heeft om met peloton 1 of peloton 2 mee te gaan

    Hier kunt u aangeven of u voorkeur heeft voor een specifiek gebied. U bent sowieso welkom op de finaledag op Terschelling. Voor de overige dagen op Terschelling kunt u hier uw voorkeur aangeven.