ZokaXXL

Estafettezomerkamp

Op deze pagina vind je alle informatie over het estafettezomerkamp tijdens het jubileumjaar

2020 was een heel bijzonder jaar. Op 16 augustus 1920 is de NJN namelijk opgericht, wat betekent dat we dit jaar ons honderdjarige jubileum vierden! Dit verdiende natuurlijk een bijzonder feestje, maar door corona hebben we alles uit moeten stellen naar 2021. Dit jaar vieren we dus ons 100 +1 jarig jubileum. Een overzicht van wat we doen tijdens het nieuwe jubileumjaar kan je vinden op de algemene jubileumpagina. Één van deze activiteiten is het ZokaXXL. Bij dit estafettezoka doen we de mooiste plekjes van heel Nederland aan, om te eindigen met een grootse finale op Skylge. Op 16 augustus(onze verjaardag) en de zondag voorafgaand zijn alle oude sokken dan ook welkom om nog een weekendje kamp mee te maken.

De NJN is jarig over:

Dagen
1
1
6
Uren
2
3
Minuten
3
2
Seconden
0
2

Opgeven voor het kamp is mogelijk door je in te schrijven voor één van de twee pelotons, of juist alleen voor een specifieke locatie. Leden en niet-leden tot 25 jaar geven zich via de gebruikelijke zoka-opgavesite op. Oude sokken kunnen zich op een later moment voor het laatste weekend aanmelden.

Het estafetteschema zie je hieronder.

We reizen in twee pelotons van Zuid-Limburg naar Terschelling, waarbij het tweede peloton in de bandensporen van het eerste treedt. We stoppen ondertussen bij een paar van de mooiste stukjes natuur de Nederland te bieden heeft. Hierdoor is het aanbod van natuur dus ontzettend divers en zullen alle soortgroepen aan bod komen. De afstanden tussen de locaties zijn meestal rond de 100 kilometer of korter, waar we een hele dag op ons gemakje kunnen genieten van Nederland vanaf het zadel. Kortom, dit wordt een kamp om nooit meer te vergeten!