Wie waar wanneer?

Praktische informatie

Voor wie is Elk Uur Natuur?

Elk Uur Natuur is een evenement voor iedereen die jong is en van natuur houdt! Zelf zijn we een vereniging met leden van 11 t/m 25 jaar. Ben je jonger dan 11 jaar, maar wil je toch graag een dag de natuur in, dan mag je natuurlijk ook komen! Uiteraard zijn ook je ouders, broertjes, zusjes en vrienden welkom! 

Wil je inderdaad komen? Of ben je geïnteresseerd? Vul dan even deze forms in!

Praktische informatie:

  • Wanneer: zondag 4 september, van 10.00u tot 17.00u
  • Waar: Thematerweg 10, Utrecht (Landgoed Haarzuilens)
  • OV-verbinding: hier zijn verschillende opties voor. Vanaf Utrecht Centraal kan je bijvoorbeeld met de sprinter naar station Vleuten of Maarssen om vanaf daar 10 minuten of 20 minuten (resp.) te fietsen. Hier zijn (beperkt!) OV-fietsen beschikbaar. Je zou ook vanaf station Vleuten een half uur kunnen lopen. Uiteraard kan je ook vanaf Utrecht Centraal ongeveer 40 minuten fietsen. Hier zijn OV-fietsen in overvloed beschikbaar. Verder rijdt eens per uur bus 127 tussen Vleuten en Kockengen. Halte ‘Haarzuilens, Joostenlaan’ is voor de deur!
  • Parkeren: er is een parkeerplaats van Natuurmonumenten naast het terrein. Let op dat dit betaald parkeren is, tenzij je lid bent van Natuurmonumenten. Neem in dit laatste geval je ledenpas mee! Ook is er in het dorp Haarzuilens een parkeerplaats. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar Landgoed Haarzuilens.

Heb je interesse of wil je komen?: 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en kom je graag langs? Of wil je op de hoogte blijven van het evenement? Vul dan deze forms in!

Op het moment dat je aangeeft geïnteresseerd te zijn in het evenement, zullen wij de komende tijd maximaal één keer per maand een mailtje sturen met nieuws en updates: leuk!