Doelgroep

Anderhalve week op kamp. Anderhalve week actief bezig zijn in de natuur. Niet alleen nieuwe planten en dieren, maar ook nieuwe mensen leren kennen. Met de fiets op avontuur en kamperen op de mooiste plekjes van Nederland en vetste natuurgebieden in het buitenland. Samen met mensen die net zo geïnteresseerd zijn in de natuur als jij. Dàt zijn de zomerkampen van de NJN.

12 t/m 25 jaar

Op de zomerkampen komen alleen jongeren van 12 tot 25 jaar. De kampcommissie, die uit ervaren NJN-leden bestaat, zorgt ervoor dat alles goed verloopt: elke dag leuke excursies en lekker eten. De gemiddelde leeftijd van een normaal zomerkamp ligt tussen de 16 en 20 jaar, er zijn meestal mensen van alle leeftijden aanwezig. Je bent dus nooit de enige van je leeftijd!

11 t/m 13 jaar

Er zijn dit jaar drie kampen voor jongeren van 11, 12 en 13 jaar. Deze kampen zijn speciaal voor de iets jongere geïnteresseerden. De kampen duren iets korter en zijn heel geschikt om de NJN te leren kennen. Dit zijn in 2020 de volgende kampen: Terschelling I, en II Jij komt toch ook?