Afdelingendag 2022

Op zaterdag 26 maart hebben we de Afdelingendag van de NJN gehad. Eén keer per jaar trekken de Afdelingen er namelijk op uit om zichzelf te bewijzen. Dit jaar deden ze dit door het oplossen van een vreemde gebeurtenis. Het luidde als volgt: van de elf excursiedeelnemers haalde slechts één het einde … Aan de hand van opdrachten en hints moesten de Afdelingen erachter komen wat er precies was gebeurd en wie erbij betrokken waren.

Het was een ontzettend leuke dag waarbij heel hard soorten zijn gescoord, Afdelingsliedjes zijn geschreven en de meest koele manieren van hoe een schaap te knuffelen uitgebeeld zijn. Bovendien kregen de organisatoren via FLINK een pak appeltaart meel toegestuurd door Afdeling Noord-Holland-Noord. Onwijs lief en leuk! (Dankjewel Tycho! Jullie krijgen appeltaart tijdens de ZID!)

En de winnaar? Dat was toch wel Afdeling District 3vier! Ook wel bekend als Afdeling Wageningen-Arnhem. Zij werden overigens wel op de voet gevolgd door Afdeling Noord-Holland-Noord en op de derde plek Afdeling GFD-Oost. Deze laatste Afdeling had overigens 14 (!) deelnemers. Echt een recordaantal! Al met al was het dan ook een ontzettend geslaagde dag! Vet bedankt voor het meedoen en de prachtige foto’s allemaal!

Foto gemaakt door Afdeling Noord-Holland-Noord
Foto gemaakt door Afdeling Wageningen-Arnhem