Basterud, Zweden

Zweden II (Plantenkamp VOL!)

zo. 21 jul t/m za. 3 aug

Dit jaar gaat de plantenwerkgroep op zomerkamp naar Zweden! Ongeveer 100 kilometer boven Karlstad, bij het plaatsje Basterud, zullen we op zoek gaan de mooiste planten, in de bossen maar ook bij de rivier.

De bekende botanist (plantenkenner) Linnaeus komt ook uit Zweden, dus wat is er nou leuker dan planten scoren in zijn thuisland? We gaan ook zeker op zoek naar de nationale plant van Zweden, het Linnaeusklokje en misschien bloeien er zelfs nog orchideeën omdat we noordelijker zitten dan in Nederland!   Naast planten zijn er ook nog allemaal andere leuke dingen, zoals een waterval op fietsafstand en kunnen we gaan kanoën op de langste rivier van Zweden.

Let op! Afgelopen congres is een voorstel aangenomen over de buskosten. Als er meer deelnemers meegaan dan berekend, kan je mogelijk na je kamp dit overschot terugkrijgen. Dit wordt achteraf berekend en is maximaal €50.

 

Dit kamp is vol! Wil je toch nog een kans maken om mee te kunnen met dit kamp, stuur dan een mail naar zokahoofdadmin@njn.nl, dan kom je op de wachtlijst te staan.

Handige Informatie

Datum en Tijd

21 juli 2019 t/m 03 augustus 2019

Contactpersoon

Verzameladres

Amersfoort (07:00)

Kosten

Normale prijs € 395
Leden prijs € 355

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen