Hilversum

ZID en PraPi

za. 20 mei

Op zaterdag 20 mei is het zover! Ga jij deze zomer in een kc een functie vervullen, dan is de ZID iets voor jou! Leren hoe je lekker kan koken, een NH-spel maakt en alles over piep-kc’en. Op de ZID leer je in verschillende inwerkrondes alles wat je moet weten om een zomerkamp tot een succes te maken. Ook als je al eens eerder in een kc hebt gezeten is het belangrijk om alle weggezakte kennis weer op te halen. Daarnaast is dit ook een goede dag om met je kc bij elkaar te komen om te vergaderen.
Tijdens de lunch kun je getuige zijn van een primeur: de allereerste PraPi! Oftewel: praten met de Ping. De bondspenningmeester, Marit Mulder, presenteert de halfjaarafrekening en daarna kan je haar vragen stellen over alle denkbare pingzaken. Deze info wordt op de site onder het kopje ‘Ophaalbare zaken’ gezet, zodat iedereen deze kan bestuderen en vragen kan stellen.
Zien we je dan? De reiskosten worden vergoed en voor een lunch wordt gezorgd. De ZID begint om 10:00 en is om 17:00 afgelopen en de PraPi is om 13:30.
Het gebouwtje is bereikbaar vanaf station Hilverstum met bus 104 richting Nieuw-Loosdrecht, uitstappen bij halte Chatham. Ga in zuidwestelijke richting op de Zeverijnstraat en sla linksaf richting de Diependaalselaan.

Handige Informatie

Datum en Tijd

20 mei 2017 - 10:00

Contactpersoon

cozoka, cozoka@njn.nl

Verzameladres

Diependaalselaan 351, 1216 GE in Hilversum

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen