Nog onbekend

Rewilding i.s.m. ARK (kaderkamp)

vr. 18 nov t/m zo. 20 nov

In het weekend van 18 t/m 20 november zullen we in een ontwikkelingsgebied van ARK verblijven. ARK is een organisatie die zich inzet voor ‘rewilding’, een heel hip woord voor ‘natuurontwikkeling’ :).

De afgelopen decennia is ARK bezig geweest met het ontwikkelen van een aantal natuurgebieden. Tijdens dit weekend zullen er dan ook verschillende sprekers zijn die hier iets over zullen vertellen, waarbij ze verschillende thema’s bespreken die relevant zijn voor natuurontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke begrazing, de wolf, poep, rivieren, etc. Naast de verschillende sprekers zullen we uiteraard ouderwets naar buiten gaan! Het belooft dus een ontzettend leuk en interessant weekend te worden!

Let op! De locatie wordt later bekendgemaakt! We zullen in ieder geval in een gebouwtje (schuur/scouting) slapen i.v.m. de kou.

Handige Informatie

Datum en Tijd

18 november 2022 t/m 20 november 2022

Contactpersoon

Rachel en Luc

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen