Groene Woud

Rewilding i.s.m. ARK (kaderkamp)

vr. 21 apr t/m zo. 23 apr

Altijd al meer willen leren over Rewilding? Op weekendkamp van 21 t/m 23 april zullen we met ARK Rewilding Nederland op avontuur gaan in Het Groene Woud waar we prachtige leembossen zullen ontdekken. ARK is een stichting die zich al ruim 30 jaar bezighoudt met het ontwikkelen van meer spontane en robuuste natuur in Nederland.

Maar hoe doe je dat dan eigenlijk, natuur ontwikkelen? Wat is spontane en robuuste natuur? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat maakt een bos een leembos en waarom zijn deze bossen zo biodivers? Tijdens dit weekend gaan we samen met ARK’ers op pad in Het Groene Woud. We zullen gebieden bekijken in verschillende stadia van ontwikkeling, op zoek gaan naar edelherten en met elkaar in gesprek gaan over wilde natuur. Het belooft een ontzettend leuk en interessant weekendkamp te worden! Kom je ook?

Handige Informatie

Datum en Tijd

21 april 2023 t/m 23 april 2023

Contactpersoon

Rachel

Verzameladres

Nog niet bekend

Kosten

Normale prijs € 30
Leden prijs €

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen