Texel

Pika Texel

vr. 3 jun t/m ma. 6 jun

Op het strand kan je van alles vinden, niet alleen mooie schelpen, wieren en andere beestjes, maar ook wolken! Daarom organiseren we van 3 tot 6 juni een combikampje op Texel.
Texel is het grootste waddeneiland van Nederland dus extra veel strand! Op de wadden zijn er eigenlijk altijd coole schelpjes te vinden zoals Hartschelpen en Noordkrompen, en op Texel is er laatst aan zandsuppletie gedaan, dit zorgt ervoor dat er veel lijpe fossiele schelpen te vinden zijn, waaronder de geplooide zonneschelp! Op Texel is ook Nederlands grootste slufter, dat is een soort kleine zeearm met moeras eromheen. Daar leven veel cool visjes garnaaltjes en krabbetjes.
Texel is niet alleen ideaal voor alle strandbeestjes, het is ook nog eens een hele goede plek om wolken te spotten. Door invloed van de zee en de wind worden extra gave wolken gevormd die je perfect kan zien vanuit de duinen of vanaf het strand. Een goede kans dus om je wolkenkennis bij te spijkeren!
Het wordt, kort gezegd, een kamp vol kader en gezelligheid, ga je mee?

Handige Informatie

Datum en Tijd

03 juni 2022 t/m 06 juni 2022

Contactpersoon

Sara Koek

Verzameladres

Onbekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen