Teylers Museum

Piepdag Teylersmuseum Haarlem (Niet Naturalis!)

za. 17 mrt

Aankomende Zaterdag 17 Maart Is de eerste piepdag van het jaar. Het plan was om naar Naturalis te gaan en mee te doen aan een workshop, maar die kan helaas niet door gaan. In combinatie met het feit dat maar een klein deel van Naturalis open gesteld is in verband met de verbouwing, hebben we besloten om het museumtripje te verplaatsten naar het Teylersmuseum in Haarlem. Teylers, is het museum van de verwondering. Hier vind j kunst, Natuurhistorie en Wetenschap in een museum!

Kunst, Boeken, Instrumenten, Munten en Penningen, Fossielen en Mineralen in een prachtig gebouw met geschiedenis. Ben jij een jong lid van 11-14 jaar en wil jij je ook laten verwonderen in dit vette museum met leeftijdsgenootjes? Kom dan mee naar de Piepdag!

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar rjmtoonen@gmail.com of cobonaza@njn.nl of via het opgaveformulier hieronder.

Handige Informatie

Datum en Tijd

17 maart 2018 - 11:00

Contactpersoon

Robin van Toonen
rjmtoonen@mail.com

Verzameladres

Station Haarlem

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen