Terschelling

Paka Skylge

do. 29 mrt t/m ma. 2 apr

Normaal is het traditie voor de Sjoc om jaarlijks naar Zuid-Limburg te gaan tijdens Pasen, maar niet dit jaar! We gaan op zoka daar al alle plantjes bekijken dus we zoeken het voor Paka noordelijker op. We gaan namelijk naar Skylge, oftewel Terschelling. De mooiste voorjaarsbloeiers laten hun bloemen zien in maart en april, dus dit is het ideale moment om naar buiten te gaan. De leuke flora van Skylge bestaat onder andere uit Berendruif (enige plek in Nederland), Harlekijn en Gelobde Maanvaren maar verder gaan we natuurlijk ook lekker uitwaaien op het strand. Ook loopt er dan een NJN’er stage op Skylge, dus die is onze gids op dit mooie eiland.

Let op, we slapen in tenten. We zullen zorgen dat er 1 grote tent is van de NJN maar je kan natuurlijk ook een eigen tentje meenemen. Geef dat even door bij je opgave.

Handige Informatie

Datum en Tijd

29 maart 2018 t/m 02 april 2018

Contactpersoon

Cathalijn Konijnenberg, cathalijn@njn.nl, 06-43987227

Verzameladres

West Terschelling

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen