Assen

AFGELAST – PaKa Drentsche Aa

do. 1 apr t/m ma. 5 apr

Helaas is het met de huidige maatregelen nog niet mogelijk om dit kamp met Pasen door te laten gaan. We hopen later in dit jaar het kampje alsnog door te laten gaan.

Als alles mee zit willen we als Sjoc (plantenwerkgroep) dit jaar weer op kamp met Pasen. Het plan is om naar de Drentsche Aa te gaan, het best bewaarde beekdallandschap van West-Europa. De Drentsche Aa is een nationaal park met een super gevarieerd landschap van bos, heide, stuifzand, veentjes en bloemrijke hooilanden. Dus genoeg mogelijkheden om leuke plantjes te scoren! Er staan onder andere bosanemoontjes, gagel, orchideeën en de natte hooilanden zien in het voorjaar geel van de bloeiende dotterbloemen. Daarnaast zijn er stukken met een heel mooi bewaard gebleven cultuurlandschap met oude houtwallen en zelfs prehistorische overblijfselen zoals grafheuvels en hunebedden. Dus dat belooft samen met de gezelligheid van de Sjoc een heel mooi kampje te worden.

Handige Informatie

Datum en Tijd

01 april 2021 t/m 05 april 2021 - 16:00

Contactpersoon

Cathalijn en Anne

Verzameladres

Assen

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen