Wageningen

NaZoVe

za. 26 sep

De NaZomerVergadering komt er weer aan! Op 26 September zal de eerste live vergadering van dit jaar plaatsvinden in Theater de Wilde Wereld in Wageningen. Tijdens deze vergadering zullen we kijken hoe de afgelopen zomer verlopen is, maar gaan we ook vooruitblikken naar volgend jaar.

Wij hebben besloten om tijdens een deel van NaZoVe het te hebben over de mogelijkheid om leden die dit jaar 25 zijn/worden eenmalig een jaar langer lidmaatschap aan te bieden. We willen niet wachten tot congres om deze groep duidelijkheid te geven over dit thema en daarom hebben we besloten om tijdens NaZoVe een BAV te organiseren.. Een BAV is een Buitengewoon Algemene Vergadering. Dit betekent dat er tijdens dit deel van de vergadering voorstellen en moties kunnen worden aangenomen. Dit is de enige manier waarop we dit onderwerp goed kunnen overleggen. Zorg dus dat je erbij bent!

Let op: het is mogelijk om nazove digitaal bij te wonen! Geef aan in de opmerkingen of je het digitaal of in het echt komt bijwonen.

Handige Informatie

Datum en Tijd

26 september 2020

Contactpersoon

Jella Loose,
Bovo@njn.nl, 06-49387603

Verzameladres

Theater de Wilde Wereld, Wageningen

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen