Texel

Nazoka Texel

vr. 15 sep t/m zo. 17 sep

Op dit kamp gaan we een weekend hardcore vogelen op Texel. Dingen als Sperwergrasmus, Draaihals en de eerste Bladkoning van het najaar staan op het lijstje van soorten die goed mogelijk zijn. Afgelopen jaren zijn er rond deze tijd ook Koningseider en Bairds Strandloper gezien. Met wind uit het westen zien we misschien een Kleinste Jager of Vorkstaartmeeuw en steltlopers checken kan ook altijd met redelijke kans op een Grauwe Franjepoot of Gestreepte Strandloper. Wie weet vinden we zelfs iets echt zeldzaams zoals een Struikrietzanger of Kleine Spotvogel. Kortom, het wordt episch.

We kamperen bij een NJN’er in de tuin. Deze tuin heeft een van de langste, zo niet dé langste tuinlijst van heel Nederland. Het adres is Stengweg 14. Een fiets huren kan bij de boot of eventueel in De Cocksdorp (dichtstbijzijnde dorp). Er gaat geen bus naar De Cocksdorp. Mocht je hierheen willen komen met het openbaar vervoer dan moet je een Texelhopper (belbus) fixen. Meer info vind je op texelhopper.nl. Kosten zijn 5 euro p.p.p.n.

Handige Informatie

Datum en Tijd

15 september 2017 t/m 17 september 2017

Contactpersoon

Koen Stork, koenstorktexel@gmail.com

Verzameladres

Stengweg 14, Texel

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen