NaZoVe en Gala

vr. 27 sep t/m zo. 29 sep

Hoe vond jij de zomerkampen? Op het Nazomeroverleg (NaZoVe) / Nazomerfeestje (NaZoFe) worden ze geëvalueerd, worden er nieuwe zomerplannen gemaakt voor 2020 en 2021 en zal er een presentatie van het aankomende buitenlandzomerkamp zijn, zodat jij je alweer kan verheugen op nog een zonnige zokazomer. Ook kun je op NaZoVe meer horen over het ambitieuze zoka XXL dat in het jubileumjaar zal plaatsvinden. Dit alles op zaterdag de 28e.

Verder komt er op de vrijdag een HB-interesseavond, zodat jij al je vragen die je ooit al aan het Hoofdbestuur hebt willen stellen kwijt kan. Wat doet de CoEZa nou precies? Wat is het gekste telefoontje dat de Sec ooit gehad heeft?
En als je zelf overweegt ooit het HB in te gaan, kan je op de vrijdagavond meer informatie winnen.

Op zaterdagavond volgt dan de prijsuitreiking van de “Battle of the Zoka’s” en achtereenvolgend begint het befaamde NJN-Gala! Dit is bijzondere aangelegenheid, want je kunt op deze avond een uniek fenomeen bewonderen: NJN’ers in het net! Dus niet in hun natuurlijke habitat met teva’s en NJN-truien, maar met lippenstift, rokkostuum en elegante jurken.

Op zondag is het echte programma afgelopen, maar kan je nog op excursie in omgeving Wageningen of natuurdocumentaires kijken op de bondsbeamer.

Oftewel: dit wordt een weekend om nooit te vergeten, geef je op!

Voor opgave voor het Gala, zie: https://www.njn.nl/activiteiten/gala/

Handige Informatie

Datum en Tijd

27 september 2019 t/m 29 september 2019

Contactpersoon

Anne Hoogenboom
sec@njn.nl

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen