NaZoVe en Gala

vr. 27 sep t/m zo. 29 sep

Hoe vond jij de zomerkampen? Op het Nazomeroverleg (NaZoVe) worden ze geëvalueerd en zal er een presentatie van het aankomende buitenlandzomerkamp zijn, zodat jij je alweer kan verheugen op nog een zonnige zokazomer.

Verder zullen we ook op excursie gaan en zal er een cursus Loesje-teksten schrijven worden gegeven als laatste onderdeel van de “Battle of the Zoka’s”, waarbij je jouw prachtzomer onder woorden kan proberen te brengen.

Op zaterdagavond volgt dan de prijsuitreiking van de “Battle of the Zoka’s” en achtereenvolgend begint het befaamde NJN-Gala! Dit is bijzondere aangelegenheid, want je kunt op deze avond een uniek fenomeen bewonderen: NJN’ers in het net! Dus niet in hun natuurlijke habitat met teva’s en NJN-truien, maar met lippenstift, rokkostuum en elegante jurken.

Oftewel: dit wordt een weekend om nooit te vergeten, geef je op!

Voor opgave voor het Gala, zie: https://www.njn.nl/activiteiten/gala/

Handige Informatie

Datum en Tijd

27 september 2019 t/m 29 september 2019

Contactpersoon

Anne Hoogenboom
sec@njn.nl

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen