NaZoFe

vr. 28 sep t/m zo. 30 sep

Wil je van je kampkater af? Horen wat de NJN de komende tijd gaat doen en welke zomerkampen er volgend jaar gaan komen?

Kom dan naar het Nazomerfeest op 28, 29 en 30 september!! Het moment om uit eerste hand alle avonturen te horen die iedereen heeft meegemaakt op zomerkamp:welke soorten er waar zijn gezien en waar er welk klefje is ontstaan.
De locatie nabij Zeist is mooi gelegen en goed te bereiken. We gaan er gezellig vergaderen over hoe de afgelopen zomer geweest is. Ook word er natuurlijk gepraat over hoe de bondstop de komende jaren gaat veranderen en waar de zomerkampen in 2019 naartoe gaan. Over een paar weken krijgen jullie allemaal een uitnodiging voor het NaZoFe met een gedetailleerder rooster, hou tot dan de data vrij zodat je erbij kunt zijn. Op vrijdag gaan we gezellig bijpraten, op zaterdag vergaderen en tot zondagmiddag is er een symposium met interessante sprekers over het onderwerp Oceaan en diepzee. Hopelijk zie ik jullie daar!

Handige Informatie

Datum en Tijd

28 september 2018 t/m 30 september 2018

Contactpersoon

Tom de rooij
ping@njn.nl

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen