Duivelsberg, Nijmegen

Natuurfotografie excursie

za. 18 mrt

Deze excursie staat in het teken van natuurfotografie. Het doel is dan ook om alle coole dingen vast te leggen. Maar waar het bij schieten van plaatjes vaak om soort specifieke kenmerken uitlichten gaat, is het doel nu om esthetisch mooie foto’s te maken. Zo worden je toekomstige NJN-activiteiten straks nog beter vast gelegd. Iedereen is welkom; of je nou een spiegelreflectie camera hebt en al jaren voor een natuurblad fotografeert, of enkel je telefoon. Dus komt allen!

 

Het plan is om 10:00 te verzamelen op Nijmegen Centraal om vervolgens dan vanaf daar te fietsen naar de Duivelsberg. We zullen vervolgens daar ergens onze fietsen neerzetten en beginnen aan een mooie wandeling door het gebied en onderweg zullen we foto’s maken van de omgeving. Ik zal dan ondertussen uitleg geven over wat belangrijk is om rekening mee te houden bij het maken van foto’s.

Het gebied is nogal bossig en, zoals uit de naam is af te leiden, vrij heuvelig. Zorg dus dat je goede schoenen en genoeg water + eten bij je hebt!

Handige Informatie

Datum en Tijd

18 maart 2023 - 10:00

Contactpersoon

Tycho Meijering

Verzameladres

Nijmegen Centraal Station

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen