Oranje Nassau Oord

mossenexcursie

zo. 23 feb

In de winter is er niet heel veel groens te zien in het bos, maar mossen gaan altijd door! Vandaag zullen we onder leiding van externe expert André van Lammeren mossen gaan zoeken in het bos bij Oranje Nassau Oord. Ter ere van het 100-jarig bestaan van de NJN willen we dit jaar 5000 soorten scoren, dan mogen de mossen natuurlijk niet ontbreken.
We verzamelen om 11 uur op de kruising van de Ritzema Bosweg en Kortenburg (waar het fietspad onderlangs de Wageningse berg uitkomt, coordinaten 51°58’05.4″N 5°42’43.7″E). De dichtstbijzijnde bushalte is Bokkedijk in Renkum, je kan ook een OV-fiets huren op station Ede-Wageningen.

 

Handige Informatie

Datum en Tijd

23 februari 2020 - 11:00

Contactpersoon

Elske Kloen, 
elske.kloen@gmail.com,
06-81229612

Verzameladres

op de kruising van de Ritzema Bosweg en Kortenburg (waar het fietspad onderlangs de Wageningse berg uitkomt, coordinaten 51°58'05.4"N 5°42'43.7"E)

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen