Fochteloërveen

Midwintersterrenkamp

za. 16 dec t/m zo. 17 dec

Deze winter organiseren we met de wolken werkgroep een mid-winter kampje. We gaan in de buurt van het fochteloërveen kijken naar wolken en sterren. We zullen de kou met zn allen trotseren. We zullen verblijven op het terrein van de ouders van Sarah Mekel. Doordat er in dit gebied weinig lichtvervuiling is kunnen we de sterren snachts goed zien en bestuderen. Met dekens en warme kleren zullen we pitheuvelend naar de hemel staren, turend naar Orion. De nachthemel in de winter is anders dan die in de zomer dus als je al op het mid-zomerkampje bent geweest gaan we de verschillen proberen te vinden.
Laten we hopen op wolken over dag en een heldere hemel in de nacht. Maar de zon is natuurlijk ook altijd welkom.
Overdag zullen we niet alleen naar de hemel staren maar ook af en toe naar beneden kijken om te kijken wat zich daar allemaal afspeelt. Schrijf je in voor de prachtige natuur en natuurlijk de gezelligheid. Lichaamswarmte is de beste warmte.

Handige Informatie

Datum en Tijd

16 december 2023 t/m 17 december 2023

Contactpersoon

Sarah

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via activiteiten@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen