Wageningen, Droevendaal

LaRa (landelijke raad)

za. 16 mrt t/m zo. 17 mrt

Bij de LaRa presenteert het Hoofdbestuur alle gave plannen die ze dit jaar gaan uitvoeren. En jij mag daar als lid je zegje over doen! Wat moet veranderen aan de NJN, wat blijft liever hetzelfde? Jij kan het HB helpen hun plannen nog beter te maken. Dus kom en geef je mening!

Alvast een tipje van de sluier: je kunt o.a. meepraten en meebeslissen over de vraag of wij als NJN  koninklijk willen worden en je ideeën spuien over ons 100-jarig jubileum…

Het Gala zal dit jaar in de nazomerzon op NaZoVe plaatsvinden, dus dit jaar wordt de zaterdagavond afgesloten met een mooi feestje en een nu nog geheime activiteit! Bij je opgeven, kan je ook aangeven dat je niet met de laatste bus terug wil, maar wil blijven slapen in Wageningen en dan regelen wij dat je terecht kan bij 1 van de NJN-leden in Wageningen.

Na deze zaterdagavond gezelligheid, gaan we op zondag nog lekker samen op excursie in omgeving Wageningen.

Een ideale mix tussen vergaderen, NH en gezelligheid dus. Komt dat zien!

Handige Informatie

Datum en Tijd

16 maart 2019 t/m 17 maart 2019

Contactpersoon

Anne Hoogenboom
sec@njn.nl

Verzameladres

Droevendaalsesteeg 77, Wageningen

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen