Hilversum

(Ko)Moka

vr. 8 feb t/m zo. 10 feb

Het nieuwe jaar is al weer redelijk lang begonnen en dus ook weer nieuwe activiteiten. Op dit kamp gaan we de Utrechtse heuvelrug ten Zuidoosten van Hilversum onderzoeken. We zullen ons vooral focussen op mossen en korstmossen vandaar ook de naam: (korst)mossenkamp! Korstmossen zijn supercoole en interessante levensvormen. Het is namelijk een samenwerking tussen een schimmel en een blauwalg. Echt insane! Soms hangen zo sterk van elkaar af dat ze zonder elkaar niet overleven. Dan doet de alg fotosyntese en maakt daarmee voedsel voor de schimmel. De schimmel zorgt voor bescherming en toevoer van mineralen en water. Mossen zijn kleine, kruidachtige landplanten, die solitair tot dicht op elkaar gepakt groeien in matten of kussens op rotsen, bodem of als epifyten op de stam of bladeren van bomen.Neem vooral je tabellen, flora’s kader posters en muziekinstrumenten mee! Dus komt allen op 8 tot 10 februari naar Hilversum en leer deze streek kennen met anderen NJN’ers!

Handige Informatie

Datum en Tijd

08 februari 2019 t/m 10 februari 2019

Contactpersoon

Jelte Achterkamp , jelteachterkamp@gmail.com

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/www/wp/www.njn.nl/wp-content/themes/njn-theme/single-activiteiten.php on line 94

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen