De Balij, Zoetermeer

Jubileumbos planten!

za. 11 dec t/m zo. 12 dec

Het NJN-bos!
Ja, je leest het goed. Ter ere van het jub heeft de NJN een eigen bos gecreëerd! Of nou ja, het bos moet nog geplant worden en daar hebben we jullie voor nodig.
Op zaterdag 11 december gaan we 1920 (waar zou dat getal toch vandaan komen :p ) bomen planten in de Balij van Staatbosbeheer.
In dit gebied is al een stukje bos en wat struiken aanwezig maar wij gaan dat uitbreiden en mogen het daarna het NJN-bos noemen. Inclusief naambord met tekst en uitleg over ons.
Als de bomen aanplant zaterdag soepel verloopt, kunnen we zondag op excursie gaan in het gebied. We slapen waarschijnlijk in een scoutinggebouw vlakbij het gebied.
Mochten er leden zijn die willen helpen met het voorbereiden van de plantdag, het organiseren van het kamp of het samenstellen van het bord voor bij het bos horen wij graag van jullie!

Handige Informatie

Datum en Tijd

11 december 2021 t/m 12 december 2021

Contactpersoon

Frits van Dijk

Verzameladres

Nog niet bekend

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen