Utrecht

Inspraakdag Naamsverandering

zo. 24 feb

De afgelopen paar jaar hebben we officieus de naam Nederlandse Jeugdbond voor Natuur gebruikt in plaats van Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie, om te kijken of dit meer nieuwe leden aan zou trekken. Nu is het tijd om deze beslissing te evalueren, en te bedenken met welke naam we als NJN verder willen. En daarvoor hebben we jouw mening nodig!
Op 24 februari vanaf 15:30 houden we een inspraakmiddag in Utrecht, waarbij we graag jullie mening over deze naamsverandering horen. Wat vind jij persoonlijk de mooiste naam? Wat vind jij het belangrijkste aan onze naam? Op welke manier kunnen we onderzoek doen naar welke naam onze bond het beste past? Welke vragen wil jij dat we in onze enquête stellen? Wij zullen als projectgroepje ons voorstel voor een enquête naar leden en niet-leden presenteren, en daar horen we graag jullie feedback over. Op de LaRa laten we dan weten wat we daar mee gedaan hebben, zodat we genoeg tijd over houden voor de daadwerkelijke uitvoering van het onderzoek. Zo kunnen we samen tot de beste beslissing komen.
Als je er niet bij kan zijn of nu al vragen of  opmerkingen hebt, dan kan je ons bereiken via naam@njn.nl.

Handige Informatie

Datum en Tijd

24 februari 2019 - 15:30

Contactpersoon

Elske Kloen, Jurrian van Vuuren, Robin Toonen en Ysk van Horrsen
naam@njn.nl

Verzameladres

Utrecht

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen