Wassenaar

Insecten voor dummies (Afgelast)

zo. 12 apr

Vind je insecten heel leuk, maar wil je niet alleen maar naar libellen kijken en op beginnersniveau ieder insect dat je tegenkomt bestuderen? Kom dan naar deze excursie! In Meijendel gaan we zoveel mogelijk insecten bekijken, determineren en op de foto zetten. Zin om lekker door de duinen te struinen en ondertussen alles wat op de grond krioelt en in de lucht vliegt te bestuderen? We zien je graag op excursie!

We verzamelen zondag 12 april om 11:00 uur bij De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea (Meijendelseweg 40-42, Wassenaar) en zullen aan het eind van de dag (16:00 uur) hier ook weer terugkeren om naar huis te gaan. We gaan wandelen in Meijendel, dus een fiets is niet nodig. Meenemen: lunch, genoeg drinken, loepjes, tabellen en genoeg potjes om je vondsten tijdelijk in te stoppen voor determinatie.

Handige Informatie

Datum en Tijd

12 april 2020 - 11:00

Contactpersoon

Merel Jacobs

Verzameladres

Meijendelseweg 40-42, Wassenaar

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen