Achterhoek

Hemka Achterhoek

za. 15 mei

Hemka Achterhoek zal dit jaar een excursie zijn, maar ook daar zijn we al heel blij mee. Het heeft veel te lang geduurd voordat we weer op excursie kunnen. We verzamelen zaterdag 15 mei op station Winterswijk rond 1030, dat is redelijk vroeg maar dan kunnen we wel lekker veel zien. Daarna fietsen we vanaf Winterswijk naar het Korenburgerveen want daar wonen allerlei supercoole soorten insecten en vogels. Voor de veiligheid moet je zelf je eigen spullen meenemen. Dus neem een verrekijker, loep, netje, wat interessante tabellen, lunch, 2L water mee. Denk ook aan andere belangrijke dingen zoals alcoholzeep en een mondkapje.

We vonden het onverantwoordelijk om een kamp door te laten gaan maar gaan er natuurlijk de tofste excursie in tijden van maken. Tot ziens zaterdag!

Handige Informatie

Datum en Tijd

15 mei 2021 - 10:00

Contactpersoon

Jelte Achterkamp

Verzameladres

Station WInterswijk

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen