Schiermonnikoog

Heka Schier

vr. 20 okt t/m zo. 22 okt

Het is weer eens tijd voor heka Schier! Het kampje dat elk jaar weer legendarisch is! Het is altijd weer een race tegen de klok om op tijd naar de Balg, het meest oostelijke puntje van het eiland, te fietsen. We slapen in een huisje van kampeerboerderij de branding dus je hoeft alleen een slaapzak mee te nemen.
Waarom willen we zo graag naar de Balg?
Ten eerste omdat het een van de mooiste onverstoorde stukjes natuur is die wij in Nederland hebben en ten tweede omdat daar door de sterke stroming, de mooiste en meest zeldzame schelpen aanspoelen! Het is een avontuurlijke tocht over het strand en door de kwelder die je een onvergetelijke dag op zal leveren. ‘S avonds is er uiteraard warme chocolademelk en lekker eten om bij te komen van deze spannende dag.
We gaan ongetwijfeld ook nog even langs bij het schelpenmuseum. Waar de eigenaar zijn enorme schelpencollectie tentoonstelt en altijd weer leuke verhalen te vertellen heeft. Met andere woorden: Dit mag je niet missen! Wees er bij!

Handige Informatie

Datum en Tijd

20 oktober 2017 t/m 22 oktober 2017

Contactpersoon

Kees te Velde
tevelde.k@gmail.com

Verzameladres

Kampeerboederij de Branding, Heereweg 2, Schiermonnikoog

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen