Oltenbarg, Veneweg 717946 LE Wanneperveen

Zoka Inwerk Dag/ Elk Uur Natuur

vr. 1 jun t/m zo. 3 jun

 

Lieve NJN’er,

1,2 en 3 Juni

Het is zo ver ! Het weekend van de Zoka Inwerk Dag en Elk Uur Natuur komt eraan. Wat is er nou leuker dat met je kampcommissie alvast de kamp sfeer te proeven en lekker te doen waar wij als NJN het best in zijn : Keihard scoren en genieten van de natuur. Mensen die niet een KC zitten zijn ook van harte uitgenodigd voor de gezelligheid en de toffe locatie.

Op vrijdag 1 juni is iedereen welkom om 7 uur op de minicamping Oltenbarg, Veneweg 717946 LE Wanneperveen. ’s Avonds gaan we nachtvlinders, uilen en vleermuizen scoren.

Zaterdag 2 juni is de zomerkamp inwerk dag. Er zijn tijdens die dag meerdere inwerkrondes voor verschillende functies. Als je niet in een KC zit mag je gewoon lekker mee doen, wie weet kan je je nog aansluiten bij een van de kampen om ervoor te zorgen dat het weer een topzomer wordt. Voor de mensen die al genoeg ervaring hebben is er de ruimte om zaterdag ook al op excursie te gaan.

Wil je nou helpen door een excursie te organiseren of om te fouren? Meld dit dan aan HB2018@njn.nl

Zondag is Elk Uur Natuur, wat uiteraard voor zichzelf spreekt;

met zijn alle op excursie en zoveel mogelijk soorten scoren!

Praktische info:

Het kampje kost 10 euro per nacht.

Oltenbarg, Veneweg 717946 LE Wanneperveen

Een fiets is handig; mocht dit veranderen dan nemen we contact op.

Er zijn dit weekend twee gewi’s aanwezig dus ongeveer 20 plekken. Geef je dus snel op en laat weten of je zelf een tent mee neemt of in een gewi wilt slapen vol=vol, om je op te geven kun je mailen naar: HB2018@njn.nl.

Reiskosten reminder: kom je van ver en vind je de trein een beetje duur? Geen probleem! Alle reiskosten boven de 5 euro kun je declareren.
Let op! ZID is een kaderactiviteit dus als je ook bij de zid aanwezig bent kan krijg je alle reiskosten terug. Als je niet precies weet hoe dat moet kan je het tijdens dit weekend altijd even vragen aan de Bondsping of mailen naar ping@njn.nl

Tot dan!
Liefs van het HB

Handige Informatie

Datum en Tijd

01 juni 2018 t/m 03 juni 2018 - 19:00

Contactpersoon

Ysk van Horssen
ysk.vanhorssen@gmail.com

Verzameladres

Volgt nog

Kosten

Normale prijs € 20
Leden prijs €

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen