Zeeuwse Delta

Deltakampje

za. 10 jul t/m vr. 16 jul

Dit jaar voor de tweede keer een Deltakamp, maar dan met een iets gewijzigde route. Tijdens dit kamp worden fietsdagen en excursiedagen afgewisseld worden. Uiteindelijk zullen de hele delta rond fietsen, vandaar de bijzonder toepasselijke naam. We beginnen dit jaar in Middelburg en fietsen op dag een naar Cadzand. Daar gaan we de volgende dag op zoek naar zwinkokkels. Op dag drie fietsen we via fort Rammekens, waar we haaientanden en andere mooie dingen kunnen vinden, naar Scharendijke. Daar zullen we op dag vier gaan snorkelen. Op dag vijf fietsen we om de Grevelingen heen naar Oost-Voorne. Vanaf daar kunnen we de dag erna op excursie naar de Maasvlakte, waar je heel veel oude schelpen en andere rare dingen kan vinden. aan het eind van de week zullen we eindigen in Rotterdam.

Een kamp met veel verschillende onderwerpen, dus voor iedereen wel iets leuks! Op de fietsdagen moeten we soms best ver fietsen dus neem een goede fiets mee en denk na over hoe je je tassen in pakt. Hier onder alvast een grove versie van de route.

Handige Informatie

Datum en Tijd

10 juli 2021 t/m 16 juli 2021 - 15:00

Contactpersoon

Kees Hogenboom

Verzameladres

Station Middelburg

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Maak je reiskosten voor deze activiteit? Voor sommige activiteiten is er een reiskostenvergoeding!

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen