Nederlandse Delta

Delta kamp

wo. 1 jul t/m di. 7 jul

Tijdens het delta kamp gaan we de Zeeuwse Delta op de fiets verkennen. We beginnen het kamp in Rotterdam en gaan dan via de eilanden IJsselmonde, de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland naar Noord-Beveland. Daar overnachten we 2 nachten, de ‘rustdag’ gebruiken we om de de omgeving te verkennen en op excursie te gaan.

Vanuit Noord-Beveland gaan we via Walcheren (waarschijnlijk met een bezoekje aan Fort Rammekens) naar Zeeuws-Vlaanderen, daar verblijven we ook weer twee nachten waarin we onder anderen het Zwin op de grens tussen Nederland en België gaan ontdekken. Vervolgens keren we weer om en gaan we weer terug naar Walcheren om via Westkapelle naar Noord-Beveland en vervolgens Schouwen-Duiveland te gaan waar we kamperen in de buurt van Brouwershaven. De volgende dag gaan we lekker snorkelen in de Grevelingen en de rest van Schouwen-Duiveland verkennen.

Er zijn een aantal dingen waar je rekening moet houden tijdens dit kamp die staan beschreven op www.njn.nl/corona, belangrijks is in ieder geval om een goede fiets te hebben, een tent en een manier om in Rotterdam te komen op dag van vertrek (en ook weer thuis na het kamp). Op dit kamp mogen 8 deelnemers mee, op dit moment zijn er nog 1 of 2 plekjes vrij. De laatste plekjes worden vergeven op volgorde van binnenkomst van de opgave, daarna zal je op een wachtlijst worden gezet en als er een plekje vrijkomt kun je alsnog mee.

Handige Informatie

Datum en Tijd

01 juli 2020 t/m 07 juli 2020

Contactpersoon

Sven Boor

Verzameladres

Rotterdam

Vragen?

Neem contact op met NJN via info@njn.nl

Meld je aan voor deze activiteit

Je hoeft geen lid te worden om mee te doen aan een activiteit. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is. Als je nog geen lid bent dan linken we je door naar een inschrijfformulier. Ben je wel lid? log dan in en schrijf je in.

Bekijk alle kampen van NJN

Ga naar het overzicht waar je kunt kiezen uit alle mogelijkheden die we je dit jaar te bieden hebben.

Ga Naar het overzicht van alle kampen